Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα

Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα, Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης - Μυθιστόρημα

«Εγώ λοιπόν, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, θα σου φανερώσω κάποια γεγονότα τα οποία συνέβησαν πριν από πολλά χρόνια και καθόρισαν τη ζωή μου. Αυτά τα τρομαχτικά γεγονότα θα σε μυήσουν στην πραγματικότητα των παράλληλων κόσμων. Ομολογουμένως, μπορεί να σε φοβίσουν, αγαπητέ αναγνώστη, ή πάλι να σε κάνουν να αγνοήσεις την αλήθεια. Γι’ αυτό θα ήθελα να σου πω ότι αν περιμένεις να ακούσεις ιστορίες που συνήθιζες να ακούς όταν ήσουν μικρός, τότε μάλλον λανθάνεις και θα σου πρότεινα να μη διαβάσεις το βιβλίο.
Αν πάλι διακαώς επιζητάς να μάθεις αυτά τα μοναδικά γεγονότα, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις αμέσως το διάβασμα, αλλά να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός και να εστιάσεις στα γεγονότα που ανάγονται στο επίπεδο της μεταφυσικής».

Arthur Mortimer

------- ------- ------- ------- ------- ------- -------

Ο Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Είναι φοιτητής του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών και διηγημάτων. Έχει πάρει μέρος σε πολλούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς. Μεγαλύτερη διάκριση αποτελεί το πρώτο βραβείο στον πέμπτο πανελλήνιο διαγωνισμό παραμυθιού που είχε διοργανωθεί από το περιοδικό Kid’s Fan. Το μυθιστόρημα «Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα» είναι η πρώτη του μεγαλόπνοη συγγραφική προσπάθεια. Παράλληλα, διαθέτει και το ιστολόγιο «Χίλιες και μία ιστορίες» minosathkar.blogspot.gr. Τέλος, έχει συμμετάσχει και στο συλλογικό ebook: Tweet_Stories - Λογοτεχνία σε 140 χαρακτήρες.
Μια σειρά από…, Μ.Α.Καρυωτάκης - screenshotΜια σειρά από…, Μ.Α.Καρυωτάκης - screenshotΜια σειρά από…, Μ.Α.Καρυωτάκης - screenshotΜια σειρά από…, Μ.Α.Καρυωτάκης - screenshotΜια σειρά από…, Μ.Α.Καρυωτάκης - screenshot
Μια σειρά από τρομαχτικά γεγονότα, Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης