Τα όνειρα της Μαριέλ

Τα όνειρα της Μαριέλ, Απόστολος Θηβαίος - Διήγημα
Πρόκειται για ένα αφήγημα αγάπης. Αυστηρά, στοχευμένο στους καιρούς της μοναξιάς, τους νύκτιους καιρούς. Τότε που τα μάτια μεγαλώνουν από τον κόπο και οι άνθρωποι έχουν πάψει πια να είναι σχεδόν καλοί.
Ο Απόστολος Θηβαίος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα, όπου και κατοικεί.
Κατάγεται από το Βραχάτι Κορινθίας. Εργάζεται στον τραπεζικό τομέα.


Η εργογραφία του περιλαμβάνει:
- «Νόμισμα στην Όχθη», εκδόσεις Μπαρτζουλιάνος
- «Πολύχρωμο Θάρρος», εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη
- «Mendizabal», εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη
- «Οδός Πόλεως, αριθμός 28», εκδόσεις Πάτση
- «17», εκδόσεις Εκάτη
- “Τα όνειρα της Μαριέλ” flipping book, 24grammata.com

Συμμετείχε με επιτυχία σε διαγωνισμούς Λόγου. Θεατρικά, συμμετοχές του περιλαμβάνονται στα δρώμενα του «Studio της οδού Πλαταιών», όπου και παρουσιάστηκαν ολιγόλεπτες ταινίες, βασισμένες σε δικά του κείμενα, καθώς και στο 1ο Φεστιβάλ του «Τραίνου στο Ρουφ», όπου και συμμετείχε με την παράσταση «Συναντήσεις», βασισμένη σε δικούς του μονολόγους.

Κείμενα και άρθρα του περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο του λόγου. Ενδεικτικά, αναφέρονται τα περιοδικά «Νέα Σκέψη», «Νέα Αριάδνη», «Οδός Πανός», «Νέα Ευθύνη», «Τετράδια του Ελπήνορα», «Νησίδες».

Βασικός συνεργάτης του ηλεκτρονικού περιοδικού 24grammata.com.
Έχει συνεργαστεί και με τις ιστοσελίδες «Asante», «Poeticanet», «Eyelands», «Βακχικόν», «Επί σκηνής», «Critique», «Παράθυρο», «Ποιείν» και άλλα.
Επίσης, κείμενά του περιλαμβάνονται σε ανθολογίες και συλλογικές εκδόσεις.

Τα όνειρα της Μαρ…, Α. Θηβαίος - screenshot thumbnailΤα όνειρα της Μαρ…, Α. Θηβαίος - screenshot thumbnailΤα όνειρα της Μαρ…, Α. Θηβαίος - screenshot thumbnailΤα όνειρα της Μαρ…, Α. Θηβαίος - screenshot thumbnailΤα όνειρα της Μαρ…, Α. Θηβαίος - screenshot thumbnailΤα όνειρα της Μαρ…, Α. Θηβαίος - screenshot thumbnail