Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα

Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα, Κυριακή Ηλιάδου - Μυθιστόρημα
Ήταν πολύ μικρή η Σοφία για να μπορέσει να ερμηνεύσει την απρόσμενη καταιγίδα που ανέτρεψε τη ζωή της και που ήταν η αιτία για τους δρόμους που χάραξε στην υπόλοιπη πορεία της.
Μέσα στα μονοπάτια της ζωής ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα αλλά συγχρόνως την έφερε αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό, μια πάλη με φαινομενικά νικητή και ηττημένο.
Και μέσα σ’ αυτήν την παραζάλη, ήρθε το χτύπημα κάτω από τη μέση. Άραγε έχει την αντοχή να ανταπεξέλθει στη μεγαλύτερη πρόκληση που της επιφύλαξε ένα σκληρό παρόν ακολουθούμενο από ένα τραγικό παρελθόν;


------- ------- ------- ------- ------- ------- -------

Η Κυριακή Ηλιάδου γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε βοηθός μικροβιολόγου και βοηθός φαρμακείου. Από πολύ νωρίς αντιλήφθηκε την αγάπη της για τα βιβλία και κυρίως για το υλικό σκέψης που αντλούσε μέσα από αυτά. Το 2008 επιχείρησε την πρώτη της συγγραφική απόπειρα με το μυθιστόρημα «Ένα ουράνιο τόξο μέσα στη νύχτα» το οποίο βραβεύθηκε στο διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών για το 2008. Αρθογράφησε στο e-magazine «Πρόβα Γάμου» και τελευταία έχει γράψει δυο διηγήματα, «Μισέλ» και «Καρμική νύχτα».
Ασχολείται έντονα με την ψυχολογία και την αναζήτηση του εσώτερου εαυτού και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο πάνω στην αντιμετώπιση παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Ένα ουράνιο τόξο μ…, Κ.Ηλιάδου - screenshot thumbnailΈνα ουράνιο τόξο μ…, Κ.Ηλιάδου - screenshot thumbnailΈνα ουράνιο τόξο μ…, Κ.Ηλιάδου - screenshot thumbnailΈνα ουράνιο τόξο μ…, Κ.Ηλιάδου - screenshot thumbnailΈνα ουράνιο τόξο μ…, Κ.Ηλιάδου - screenshot thumbnail

Ένα ουράνιο τόξο μ…, Κ.Ηλιάδου - screenshot thumbnail