Ο άνδρας με την πουά γραβάτα

Ο άνδρας με την πουά γραβάτα, Ελ Ρόι + ΑΒΓ
Θεατρικό Έργο, Μαύρη Κωμωδία
Ο Ελ Ρόι είναι μια αινιγματική φιγούρα, συγγραφέας, μουσικός και εμπνευστής του πολυσυλλεκτικού έργου “Ματριόσκα”, ανάμεσα σε άλλα, που κυκλοφορεί από τις Βορειοδυτικές εκδόσεις.
Δημιουργική Ομάδα (Ελ Ρόι + ΑΒΓ):
Ελ Ρόι
Αριστοτέλης Καλύβας
Βάιος (Άκης) Βαΐου
Γιάννης Φαρσάρης
Γιάννης Καρακατσανίδης

Ο Αριστοτέλης Καλύβας είναι 25 χρονών, γεννήθηκε στα Γιάννενα και συμμετείχε στην δημιουργία της "Ματριόσκα". Είναι γιατρός και φιλοδοξεί να γίνει Νευροχειρουργός, ελπίζοντας ότι ίσως κάποτε μπορέσει να ανακαλύψει τι ακριβώς έχει πάει στραβά με το μυαλό μας... και το δικό του.

Ο Άκης Βαΐου είναι αθλητικός οικονομολόγος. Ό,τι καταλαβαίνει κανείς. Ό,τι καταλαβαίνει κι αυτός... Κατά τα άλλα έχει ταξιδέψει με τον Νεμάνια, έχει χορέψει στη Γιορτή και έχει ζωγραφίσει κάποιες από τις κούκλες της Ματριόσκας.

Ο Γιάννης Φαρσάρης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα το 1973. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Όλα τα έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο Διαδίκτυο μέσω της ανοικτής βιβλιοθήκης www.openbook.gr. Ο προσωπικός ιστοχώρος του βρίσκεται στη διεύθυνση www.open-sesame.me.

Ο Γιάννης Καρακατσανίδης έχει γράψει, μαζί με τον Ελ Ρόι, τη μουσική για όλα τους τα κοινά έργα, ενώ είναι ο συνθέτης της μουσικής του “Άνδρα με την Πουά Γραβάτα”. Το όνειρό του είναι να βρεθεί και στα 4 σημεία του ορίζοντα. Κατά τα άλλα δηλώνει οικονομολόγος από το Πολύκαστρο, και του αρέσουν τα ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρις.

Ο άνδρας με την…, Ελ Ρόι + ΑΒΓ - screenshotΟ άνδρας με την…, Ελ Ρόι + ΑΒΓ - screenshotΟ άνδρας με την…, Ελ Ρόι + ΑΒΓ - screenshotΟ άνδρας με την…, Ελ Ρόι + ΑΒΓ - screenshot