Αγγλο-Ελληνικό Λεξικό Free

Αυτό είναι ένα Αγγλο-Ελληνικό Λεξικό (English Greek Dictionary) και περιέχει 43000 άρθρα μετάφρασης.
Το Λεξικό λειτουργεί OFFLINE και δεν απαιτεί πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Η βάση δεδομένων του είναι μεγαλύτερη από 6MB. Η μεταφόρτωσή της πραγματοποιείται κατά την πρώτη εκτέλεση της εφαρμογής. Σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε WiFi. Κύρια χαρακτηριστικά:
1. Ιστορικό - κάθε λέξη που έχετε δει σε αυτό αποθηκεύεται στο ιστορικό.
2. Αγαπημένα - μπορείτε να προσθέτετε λέξεις στα αγαπημένα σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "αστεράκι".
3. Διαχείριση καταλόγων Ιστορικού και Αγαπημένων - μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτούς τους καταλόγους ή να τους διαγράψετε.
4. Διάφορες Ρυθμίσεις -μπορείτε να αλλάξετε τη γραμματοσειρά και το θέμα της εφαρμογής (επιλέξτε ένα από το πολλά χρωματικά θέματα).
5. Ορθογραφικός έλεγχος, χρησιμοποιώντας τη λειτουργική μονάδα Text-To-Speech (απαιτεί σύνδεση με το διαδίκτυο). Powered by iSpeech®.
6. Αναζήτηση συναφών λέξεων και εννοιών - κάντε κλικ πάνω σε οποιαδήποτε λέξη ενός άρθρου μετάφρασης και αναζητήστε τη μετάφρασή του.
7. Widget με την τυχαία λέξη της ημέρας. Για να δείτε το widget στον κατάλογο, η εφαρμογή θα πρέπει να εγκατασταθεί στη μνήμη του τηλεφώνου (η βάση δεδομένων του λεξικού μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε).
Αγγλο-Ελληνικό Λεξικό Free - screenshotΑγγλο-Ελληνικό Λεξικό Free - screenshotΑγγλο-Ελληνικό Λεξικό Free - screenshotΑγγλο-Ελληνικό Λεξικό Free - screenshot
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sedevelop.dict.enelfl.free