Κωδικό Όνομα: Αφύπνιση

Αποκαλούν τους εαυτούς τους χαρισματικούς. Οι άνθρωποι γύρω τους λένε ότι είναι μεταλλαγμένοι ή φρικιά. Σε μια σύγχρονη Νέα Υόρκη, δύο αδέρφια καταλύουν τους δεσμούς αίματος. Ο Πίτερ Μακλόγκαν και ο Λεξ Μπάρελντ γίνονται θανάσιμοι
αντίπαλοι παλεύοντας ο πρώτος να αφυπνίσει έναν πανίσχυρο δαίμονα, ο δεύτερος να τον αποτρέψει. Ο Ντέιβιντ Μπέικερ, πρώην ρεπόρτερ και νυν ντελιβεράς σε πιτσαρία αγνοεί τον ρόλο που θα παίξει στον αγώνα του Καλού και του Κακού.
Το μενταγιόν-κλειδί της αφύπνισης τους δαίμονα ανοίγει την πύλη για να καταλυθεί η ισορροπία των πάντων. Όταν ο Μπέικερ και το μενταγιόν εξαφανίζονται, η κλεψύδρα του χρόνου αναποδογυρίζει.
Σ’ αυτό το καταιγιστικό μυθιστόρημα, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Κάθε χάρισμα είναι και κατάρα. Κάθε άνθρωπος υπάρχει για κάποιο λόγο.

Κωδικό Όνομα: Αφύπνιση, Μίνως-Αθανάσιος Καρυωτάκης
Μυθιστόρημα
Κωδικό Όνομα: Αφύπνιση - screenshotΚωδικό Όνομα: Αφύπνιση - screenshotΚωδικό Όνομα: Αφύπνιση - screenshotΚωδικό Όνομα: Αφύπνιση - screenshotΚωδικό Όνομα: Αφύπνιση - screenshotΚωδικό Όνομα: Αφύπνιση - screenshotΚωδικό Όνομα: Αφύπνιση - screenshot


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.automon.saita.karuwtakhs.minws.athanasios.koa