Μαμα Πειναω Βιβλιο Mαγειρικης

To app του βιβλίου μαγειρικής για φοιτητές και νέους “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμα Πειναω”, από τον Τάσο Αντωνίου.
Κατεβάζοντας το app, έχεις τη λίστα του σούπερ μάρκετ στο κινητό σου. Όλα τα συστατικά των συνταγών του βιβλίου βρίσκονται τώρα στην οθόνη του κινητού σου, εύκολα και γρήγορα, με ένα κλικ, σε μορφή λίστας. Έτσι θα έχεις πάντα όλα τα απαραίτητα υλικά όταν μαγειρεύεις!

Απλό: Χρησιμοποίησε το app για να σκανάρεις το QR code της συνταγής που θέλεις. Τα απαραίτητα συστατικά βρίσκονται στην οθόνη σου και μπορείς πολύ εύκολα να τα προσθέσεις στη λίστα για το σούπερ μάρκετ.
Πρακτικό: Mόλις βάλεις στο καλάθι σου κάθε υλικό, με μία κίνηση μπορείς να το αφαιρέσεις από τη λίστα. Μπορείς ακόμη να μοιραστείς τη συνταγή που θα ετοιμάσεις με τους φίλους σου μέσω Facebook ή Twitter.
Χρήσιμο: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το app και χωρίς σύνδεση στο Internet!
Δώρο - έκπληξη: “Ψήσου” ακόμη περισσότερο με τις 5 bonus συνταγές του βιβλίου που περιλαμβάνονται στο app!
Σχετικά με το βιβλίο
Είτε είσαι φοιτητής στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, το νέο βιβλίο μαγειρικής του Τάσου Αντωνίου, του δημιουργού του γνωστού νεανικού portal φαγητού www.mamapeinao.gr είναι αυτό που χρειάζεσαι! Εδώ θα βρεις 91 συνταγές ιδανικές για αρχάριους μάγειρες, λαχταριστές, γρήγορες και πάνω απ’ όλα κομμένες και ραμμένες στον φοιτητικό προϋπολογισμό. Συνταγές όπως πολύ εύκολα και πρωτότυπα σνακ μέχρι αγαπημένες νοστιμιές της μαμάς, όπως παστίτσιο, σε παραλλαγές που ετοιμάζονται πολύ γρήγορα, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Ακόμη, θα βρεις συμβουλές για ασφαλή μαγειρέματα και εξοικονόμηση χρημάτων στα ψώνια.Μαμα Πειναω Βιβλιο Mαγειρικης - screenshotΜαμα Πειναω Βιβλιο Mαγειρικης - screenshotΜαμα Πειναω Βιβλιο Mαγειρικης - screenshotΜαμα Πειναω Βιβλιο Mαγειρικης - screenshothttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mamacookbook.app